Elit

Järfälla OK bedriver elitverksamhet dels i egen regi och även i samarbete med Attunda OK och Sundbybergs IK genom JAS-Elit. Vi har klubbträningar under nästan alla veckans dagar och vi ordnar gemesamma resor till elittävlingar som SM och Swedish Leage. Vi har en elitränare, Anders Nissar, som både planerar gemesamma träningar och stöttar individuellt.

Träningar:
- Måndagar: Styrketräning
- Tisdagar: Teknikträning i närområdet under säsong och långdistansträning under vintern
- Onsdagar: Tempoträning under säsong och natt-tränings-tävlingar under vintern
- Torsdagar: Teknikträningar i samarbete med norrklubbar under säsong (sk extern karta) och tempo/intervaller under vintern. Teori under vintern.
- Fredag: egen träning
- Helger: Beror på tävlingsutbudet.

Järfälla OKs elitverksamhet sköts av sektionen för Elit & Träning & Tävling och ni når oss alla på ett@jarfallaok.se.

Elit & Träning & Tävling - sektionen har följande medlemmar:

Ordförande Maria Edvardsson
Informatör Magdalena Grunder
Kassör Nils Edvardsson
Elitansvarig Mårten Waldenfjord
Träningsansvarig Malin Kvarnefalk
Tävlingsansvarig Ann Roller
Ledamot Benjamin Langerak
Ledamot Lars Palmqvist
Ledamot Frank Steiner
Ledamot Mark Åkesson
Tränare och rådgivare Anders Nissar

Uppdaterad: 2020-05-03 av Maria E.