Motion

Klubben arrangerar motionsorienteringar, som ger dig möjligheten att motionera i naturen och samtidigt lite hjärngymnastik.
Dessa träningstillfällen är speciellt lämpade för dig som är nybörjare inom orienteringen, men även för dig som är van och "bara" vill ut och röra på dig.
Instruktörer finns på plats som hjälper dig att komma igång och berättar hur man går tillväga. JOK-medlemmar deltar gratis och anmäler sig i förväg (Eventor - Alla tävlingar (inkl.när- och klubbtävlingar).
Stockholmsområdets program med motionsorienteringar finns här.

Järfälla Orienteringsklubb arrangerar motionsorienteringar årligen. 2020 års program är följande:

11 april       Granskog          INSTÄLLD
1 - 2 maj     Kungsängen *)  INSTÄLLD
6 juni         Görvälnsbadet   INSTÄLLD

19 aug      Viksjö - Sandviksspåret  ENDAST föranmälan via mail mol@jarfallaok.se eller Eventor - Se INBJUDAN i Kalendern
19 sept     Granskog  Inbjudan  ENDAST föranmälan via mail mol@jarfallaok.se eller Eventor
*) Det finns s.k. Öppna banor = motionsbanor på 10Mila's arena

Starttider: Fri start vardagar mellan kl. 16 - 18 och på helgdagar kl. 10-13. Vuxna betalar 80 SEK och ungdom upp tom.16 år kostar 50 SEK.
Gratis för JOK-medlemmar - anmälan kan göras i Eventor.

Banor och svårighetsnivåer att välja bland:

ÖM1 2,5 km Nybörjare (vit bana)
ÖM3 och ÖM4 3,0 resp 5 km Lätt (gul bana)
ÖM5 och ÖM6 3,5 resp 6 km Medelsvår (orange-röd bana)
ÖM8 4,5 km Svår (svart)

Som medlem i Järfälla OK är du alltid välkommen att utnyttja alla OL-träningar som klubben erbjuder på tisdagar och torsdagar. Se kalendern.

Ett annat alternativ under sommarhalvåret är att utnyttja Naturpasset. Se ovanstående sida.
Vill du veta mer? Kontakta Motionskommittén via mail till: motion ’a-snurk’ jarfallaok.se.

Allmänheten hälsas välkommen!

Uppdaterad: 2020-08-27 av Birgitta B.