Ny dörr och lås i Granskog

Av: Eric Roller | Datum: 2017-04-01 | Visad 226 gånger

Efter ett antal inbrottsförsök har vi nu bytt dörren till Granskog och installerat ett nytt, elektroniskt låssystem.

Igår installerades vårt nytt elektroniskt låssystem som gör det möjligt för oss att få bättre kontroll och översyn över vem som har tillgång till stugan, bastubyggnaden och förrådet. Systemet använder sig av SportIdent och du behöver ha med din SportIdent-pinne för att kunna låsa upp dörren.

Du som är medlem (och som har betalt medlemsavgift) kan enkelt låsa upp dörren genom att sätta in pinnen i SportIdent-enheten som är fastmonterad bredvid dörren. Observera att tillgång till förrådet är begränsat; du kan begära tillgång genom att fylla i formuläret här på hemsidan (kommer sent på kvällen den 1:a april). Pinnen behöver inte vara tömt eftersom enheten är programmerat som en vanlig läsenhet. I fall av strömavbrott, använd stiftklämman nedanför enheten.

Vänligen se till att du ha rätt SportIdent-pinnummer registrerad på Eventor!

Innanför stugan kommer du att se ett antal gröna SportIdent-enheter som användas för att registrera dina aktiviteter. Vi försöker få en bättre översikt över hur stugan används och du därför ombeds att stämpla enheterna som har placerats i köket (när du tar soppa), vid borden (när du sitter ner), i omklädningsrummen, i toan, i duschen, och i bastun. Obs! Det finns två enheter i bastun: en på övre sittraden och en på den nedre. Stämpla bara en!

Vi ska även ha ett antal lösa gröna enheter som kommer att finnas vid externa träningar och vid styrketräningen. Du som deltar i 10 eller fler träningspass per säsong kan kvalificera sig för en reducerad medlemsavgift.

[Uppdatering: Vi har haft inbrottsförsök och behöver en ny dörr men resten är såklart en aprilskämt.]

 


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Var köper man sånna pinnar??

inbrottstjuven, 2017-04-01

Läser jag av inne i stugan?

Vän av ordning, 2017-04-01

Internt Inlägg. Du måste logga in för att se meddelandet.

nyköpt pinne, 2017-04-01