Inbjudan till superläger I - för dig som springer utan skugga!

Av: Leif M. | Datum: 2018-08-29 | Visad 490 gånger

År 2017 tilldelades Järfälla OK den s k Silverkotten (finns att beskåda i Granskog) + en penningsumma av föreningen Skogssportens gynnare. Anledningen till detta var/är vår fina barn- och ungdomsverksamhet. Tanken har varit att pengarna ska ge oss möjlighet till det där lilla extra och nu har vi äntligen kommit skott!

Ungdomssektionen har valt att lägga pengarna på två "superläger"! Ett för de som kan springa en bana utan skugga och kan åka på ett läger lite längre bort och ett för de som är mindre vana och/eller som gärna vill ha en skugga. Det här är ingen precis rågång så är du osäker på vilket läger som passar bäst för ditt barn. Prata med din ledare!

Här kommer nu inbjudan till "superläger I" som sker kring arrangemanget Daladubbeln i oktober. Läs allt om lägret i denna PDF:

Vi firar Silverkottenvinsten 2017 med ett superläger.pdf

Superläger II kommer att ske i vår och tanken just nu är att det blir på Vässarö, men vi återkommer mer om detta längre fram!

Anmälan till superläger I sker som vanligt på hemsidan: https://www.jarfallaok.se/events/anmalan.php?vad=visa&tid=1098

Observera att det är ganska kort anmälningstid då vi behöver veta hur många som vill med för att få bra boende och transport. Ambitionen är också att lägret ska bli helt kostnadsfritt, men också det beror på de föregående omständigheterna.

Häng med på ett roligt läger utöver det vanliga!!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar