Träning: Sommartisdag

Orienteeingsintervaller i Granskog. 

Samling: Granskog

Tid: 18:00

Övningen går ut på att springa fort och orientera rätt. Varje intervall är 1km-1,5km lång. Dela in er i grupper där alla startar samtidigt och sedan väntar ni in varandra vid nästa start och starta om igen. Om ni vill kan ni starta med några sekunders mellanrum för att alla ska komma imål samtidigt. För dig som sprungit mycket i Granskog tidigare finns en karta utan stigar.

Hela banan är 8,4km lång, men det går att korta av hur du vill. T.ex. om du kortar av mellan k7 och k14 blir det ca. 4,5km istället.

 

Ta med KARTA!!

Till sommarens teknikträning använder vi naturpassets kontroller och alla skriver ut sin egen karta. De som vill träna samlas på samlingsplatsen vid angiven tid, det är inte säkert att ledare finns på plats varje träning. Om du inte har tillgång till egen skrivare så fråga gärna om någon annan kan hjälpa till att skriva ut, tex på facebook eller klotterplanket.

 

Karta finns i filarkivet: https://www.jarfallaok.se/filarkiv/index.php?folder=Tr%C3%A4ning%2FTr%C3%A4ningar+2020%2FSommartisdagar+2020 

Latitud, longitud: 59.443748, 17.845412

Beräknad körväg från Järfälla