Träning: Sommartisdag

Sommartisdag Viksjö

Samling: Utegymmet vid Sandviksspåret

Tid: 18:00

Två medelbanor med samma start och mål. Övningen går ut på att träna på dina medeldistansrutiner, går det fel på första har du en chans till upprättelse på den andra. Om det däremot går bra på första banan är det bara att surfa på vågen och göra det lika bra på andra banan också. Det finns en karta med stigar och en utan. Den norra banan är 4km och den södra banan är 3,9km. (Det förbjudna området norr om k4 och k5 på den norra banan är enbart till för att göra sträckan svårare vilket innebär att det inte är hela världen om du skulle springa in i det)

Ta med KARTA!!

Till sommarens teknikträning använder vi naturpassets kontroller och alla skriver ut sin egen karta. De som vill träna samlas på samlingsplatsen vid angiven tid, det är inte säkert att ledare finns på plats varje träning. Om du inte har tillgång till egen skrivare så fråga gärna om någon annan kan hjälpa till att skriva ut, tex på facebook eller klotterplanket.

 

Karta finns i filarkivet: https://www.jarfallaok.se/filarkiv/index.php?folder=Tr%C3%A4ning%2FTr%C3%A4ningar+2020%2FSommartisdagar+2020 

Latitud, longitud: 59.410564, 17.767781

Beräknad körväg från Järfälla