Gemensam resa till USM sprint

Gemensam resa till USM sprint 17-18 oktober 2020 arrangerad av Stockholms Orienteringsförbund och föräldrar.

En arbetsgrupp av föräldrar bjuder in till en gemensam Stockholmsresa till Sprint USM i Hofors 17/10 och nationell medeldistans i Falun den 18/10. 

Avfärd i bussar lördag morgon från Älvsjö samt Rotebro. Max 50 personer per buss. Tid bestäms när vi vet första starttid. Ta med egen lunchnatsäck till lördagen. 

Efter tävlingen åker vi vidare till boendet på Falu Fängelse vandrarhem. På kvällen äter vi gemensam middag i Falun på gångavstånd från vandrarhemmet. Vi har 2 sittningar om vi är fler än 50. Efter middagen finns även möjlighet att gå till en affär om man vill köpa eget godis eller mellanmål till söndagen. 

Vi bor i 2-4 bädds rum på 2 våningsplan med max 50 personer per våning. Ta med egna lakan. Frukost serveras på vandrarhemmet med olika tidsintervall för att vara coronaanpassad.

På söndagen åker vi till tävlingen i Falun, när alla har sprungit klart går bussen via ett matstopp hem. Ta med pengar till mat. 

Då vi har begränsat med boendeplatser bjuder vi bara in ungdomar som är födda - 04 samt - 05. 

Vi hoppas att platserna räcker till alla som vill följa med men vi måste tillämpa först till kvarn principen om vi inte har möjlighet att få fram fler boendeplatser. 

Sista anmälan är redan den 29/9..

Kostnad max 500 kr per ungdom (JOK står för halva kostnaden), i detta ingår resa, boende, middag lördag samt frukost. 

Glöm nu inte att även anmäla er till tävlingarna både lördag och söndag. Se länkar ovan till anmälan i eventor för resa och tävlingar.