Motion

Klubben arrangerar motionsorienteringar, som ger dig möjligheten att motionera i naturen och samtidigt lite hjärngymnastik.
Dessa träningstillfällen är speciellt lämpade för dig som är nybörjare inom orienteringen, men även för dig som är van och "bara" vill ut och röra på dig.
Instruktörer finns på plats som hjälper dig att komma igång och berättar hur man går tillväga. Klubbmedlemmar kan anmäla sig i förväg (Eventor), men det går även bra att göra det på plats.
Stockholmsområdets program med motionsorienteringar finns här

Järfälla Orienteringsklubb arrangerar motionsorienteringar årligen. 2017 års program är följande:

29 mars    Granskog
30 april     Granskog
9 maj        Viksjö - Sandviksspåret

1 juli         Ängsjö Friluftsgård (kl.11-14)
16 aug      Viksjö - Sandviksspåret
6 sept       Granskog
24 sept     Granskog

Starttider: Fri start vardagar mellan kl. 16 - 18 och helgdagar 10 - 12. Vuxna betalar 80 SEK och ungdom upp tom.16 år kostar 50 SEK. Medlemmar gratis.

Banor och svårighetsnivåer att välja bland:

ÖM1 2,5 km Nybörjare (vit bana)
ÖM3 och ÖM4 3,0 resp 5 km Lätt (gul bana)
ÖM5 och ÖM6 3,5 resp 6 km Medelsvår (orange-röd bana)
ÖM8 4,5 km Svår (svart)

Som medlem i Järfälla OK är du alltid välkommen att utnyttja alla OL-träningar som klubben erbjuder på tisdagar och torsdagar. Se kalendern.

Ett annat alternativ under sommarhalvåret är att utnyttja Naturpasset. Se ovanstående sida.

Vill du veta mer? Kontakta Motionskommittén via mail till: motion ’a-snurk’ jarfallaok.se.

Allmänheten hälsas välkommen!

Uppdaterad: 2017-06-13 av Birgitta Billstam