Daladubbeln 2022

Av: Leif M. | Datum: 2022-10-17 | Visad 193 gånger | Gillats av 0 medlemmar

I helgen avgjordes ungdomstävlingarnas guldklimp Daladubbeln i rödmålade Ruptjärn utanför Falun.
JOK var på plats med 40-talet medlemmar och lag i de flesta klasser förutom H10 och D17-20.

Dag 1
Ungdomar och barn från hela Sverige finns i startfältet så att nå framskjutna placeringar i detta eldorado av fantastiska löpare är väldigt svårt. Inte desto mindre hamnade två JOK-löpare på pallen i form av Annika Stamer som tillsammans med TMOK:s Filippa Hjerne tog hem supertuffa D16-klassen med 45 sekunder. Jättegrattis Annika Stamer!

En superstark bronsslant plockades av Hampus Sundberg och hans lagpartner Erik Palm från Västerås OK. Stort grattis här också!

Flera andra lag hamnade långt upp i de lååånga resultatlistorna. Jesper Åkesson var med i duon som tog 5:e platsen i H17-20, Arvidas och Max Boström tog en nummerlappsplats (plats 10) bland 124 lag i H14 och 31:a platser i både H12 och D14 bland ca 120 lag i respektive klass inger också respekt. Hurra!
I morgon blir det utklädningsrace, ett strålande kapitel för sig och vet ni vad!? Trots ihärdiga och regnfyllda prognoser under hela veckan regnade det inte på hela dagen idag och det ryktas om få men strilande solstrålar i morgon! Nu hoppas vi alla får en bra nattsömn i den smockfulla Västra skolan i Faluns centrala delar!

Daladubbeln dag 2

Så var helgens falueskapader över och förutom att Rollers fick registreringsskyltarna bytta i falunatten, att Valle tog fel väska från bussen och en och annan p-bot, så var äventyret toppenlyckat och välarrangerat. Tack Sara Anderson och ni andra i ledarteamet och kul att så många första-gångs-barn fick chansen att hänga med på detta äventyr!

Dagen började med att jag höll på att gå in i en kräftbur för att strax därpå bli jagad av två röstfiskade medlemmar i Orienteringspartiet, men så är det på utklädningsdagen, då får man vara beredd på det mesta!
Även idag fick JOK en pallplats när Jesper Åkesson med kompis avancerade till en slutlig tredjeplats i H17-20. Ett annat par som gjorde en grym upphämtning var Arvidas och Max Boström som hade pallkänning in i det sista, men landade på et strålande femteplats. Även Hampus Sundberg och Annika Stamer fanns med på prisceremonierna för de 10 bästa per klass. Snyggt!


Kommentarer

Inga kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar.

D:9 T:77 Loggen