Grymt arrangemang i Granskog!

Av: N.N. (p964) | Datum: 2023-05-17 | Visad 185 gånger | Gillats av 1 medlem

I kväll var det dags för årets andra deltävling i Stockholmsorienteringens blå ungdomsband – Ungdomsserien - och för JOK-barnen var det hemmaplan och Granskog som gällde.

Det är inte ofta man som lite vid sidan om väljer att använda överord, men i kväll var det verkligen en arrangörstriumf vi fick se från JOK:s sida. En slags propagandakväll där nybörjarbarn och deras föräldrar, liksom de andra klubbarnas närvarande deltagare och påhejare, fick se hur en slipsten ska dras/hur en ungdomsseriedeltävling ska arrangeras.

Med Robert Pedersen som tävlingsledare och ett stort gäng entusiastiska föräldrar på alla positioner var det med extra stolthet man kunde vandra runt i JOK-jackan ikväll. Extra kul att se Emma Nygren som ansvarig för sekretariatet, en banläggarpremiär för Sara Jonsson och en fantastisk marka á la Mats Lindquist och Camilla Lindquist. En kockmössa i Markan ser man inte varje vecka! Hela 23 föräldrar och ledare ställde upp, så fint att se!

Att få till ett så fint arrangemang och dessutom ha tur med vädret, var extra roligt då vi som var på plats fick se ett stort antal nykläckta JOK-barn göra sina första lopp i tävlingssammanhang. 80 JOK-barn till start av 101 anmälda är väl godkänt! Alla blev fint mottagna med varma applådåskor som följde dem över upploppet, jag tror det är något som etsar sig fast hos många av dem som skyndade fram till målstämplingen.

Även denna deltävling var det många som var framgångsrika och alla kämpade väl! Det som sticker ut lite extra var ändå Arvidas Gunnarssons kilometertid i H16. 5:47……hur är det möjligt?

Segrar också för Julia P, Ida P, Moa S, Noel K, Hampus S och Leonard C i åldersklasserna och Hedda J och Johanna S i U-klasser.

En kanonkväll på alla sätt och något att ta med sig inför höstens drabbningar med de andra norrortsklubbarna och ett arrangemang att minnas, inte minst för att parkeringschefen skötte sitt uppdrag på allra bästa sätt!


Kommentarer

Inga kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar.

D:9 T:17 Loggen