Vi behöver bli fler som hjälps åt!

Av: Leif M. | Datum: 2024-02-05 | Visad 100 gånger | Gillats av 0 medlemmar

En så pass stor förening som Järfälla OK, med ett betydande antal kommittéer, sektioner och grupper, har ett mycket stort behov av ideella resurser som lägger tid i dessa olika verksamheter. Vi ser nu att det inför verksamhetsåret 2024 finns ett stort behov av nya krafter på många håll i vår organisation. Ska vi som klubb fungera med den verksamhet vi har idag behövs det att fler medlemmar hjälper till!

Just nu har vi bl a stort behov av nya krafter i:

- Sponsorgruppen (minst 2 personer): Avgörande för att öka intäkterna till klubben. Kostnadsutvecklingen kan annars riskera att påverka verksamheten.

- Stugkommittéen för Granskog (helst 2 personer): Att äga byggnader innebär att det alltid dyker upp något. Utvändigt eller invändigt. I storstugan eller i bastun. Material eller fast inredning.

- Trivselkommittéen: Vad kan vi göra för att öka trivseln och den social gemenskapen mellan olika verksamheter och olika åldrar? Fixa en fest eller en grillkväll?

Kan du tänka dig att hjälpa till? Hör snarast av dig till vår ordförande Andreas Grunder eller valberedningens Stefan Sundelius eller Asbjörn Grövlen.


Kommentarer

Inga kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar.

D:9 T:48 Loggen