VIKTIG INFO – del 2 – SPRINT-KM!

Av: Leif M. | Datum: 2024-05-18 | Visad 251 gånger | Gillats av 2 medlemmar

Som en del i att rädda sprinttävlingen nästa lördag har vi beslutat att ”Ulf Radlers minne” nu också blir klubbmästerskap i sprintorientering för JOK:s medlemmar. Med detta hoppas vi att fler JOK-are anmäler sig också till att delta i tävlingen - kanske kan en högre anmälningssiffra locka andra klubbars löpare till att anmäla sig!?

JOK har aldrig/inte på mycket länge haft KM i sprint, men då det idag är en stor del av orienteringssporten tänker vi att detta kan bli en inledning på en ny KM-era. Vi hoppas därför att DU anmäler dig idag till sprint-KM!

För de som är funktionärer tittar vi på lösningar för att låta så många som möjligt av funktionärerna delta, så även funktionärer är välkomna att anmäla sig! Vi ser på möjligheten att ha startstämplingsstart för funktionärer, så att man själv kan bedöma när det är lämpligt att göra sitt lopp. Man har då såklart möjlighet att hitta nån klubbkompis som kan ersätta i funktionärsrollen under den korta tid man är ute på banan om detta behövs. Vissa i tävlingsledning och ytterligare några funktioner kommer inte att kunna springa detta KM, men det får vi ta.

Vi vill uppmana också dig som annars inte är så aktiv att ställa upp, för den goda sakens skull!

SÅ ANMÄL DIG TILL JÄRFÄLLA OK:s FÖRSTA SPRINT-KM REDAN IKVÄLL OCH HAN CHANSEN ATT BLI EN HISTORISK KLUBBMÄSTARE!

https://eventor.orientering.se/Events/Show/45965


Kommentarer

Inga kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar.

D:9 T:32 Loggen