Många DM-medaljer blir det

Av: Jonathan A. | Datum: 2019-09-08 | Visad 432 gånger

23 medajer till JOK efter 2 helger med distriktmästerskap i Stockholm. Grattis!

Tio DM-medaljer bärgades första DM-helgen!

Så är en intensiv DM-helg över. En hel del framgångar får noteras och en strid ström av JOK-are kunde avnjutas lätt löpandes in emot målskynket på det mycket tilltalande och nedåtlutande upploppet!

"Medaljplatserna" fördelade sig såsom 2 guld, 4 silver och 4 brons och enligt följande:

Anders Boström drämde i med silver i medel- och guld i lång-DM, i klassen H35. Bäva månde motståndet i H120-klassen inför nästa helg och stafett-DM!!

Birgitta Billstam tog inte oväntat guldet i medel- och silver i lång-DM.

Anton Silier tog en förnämlig silverplats i dagens långdistans och fyra JOK-killar bland de nio första i H18 idag, även här borde konkurrenterna ha en del att fundera över inför nästa söndag!

Peter Lundberg plockade två H60-pallplatser, nämligen brons respektive silver!

Bronsmedlajörer under helgen blev Lars Palmqvist i H55-medeln, Anne Lundmark i D70-medeln och Nils Edvardsson i H45-lång.

Alla medaljörer kom inte med på bild utan ni får hålla tillgodo med några få!

Nattligt medaljregn!

Under sen kväll och förnatt avgjordes årets Natt-DM i trakterna kring Ågesta. Trots att många av oss är lite för fega för nattlopp (iallafall jag) så gav sig 29 modiga JOK-are ut i septembermörkret och många gjorde finfina lopp! Vi fick tre DM-segrare till klubben i form av lättlöpande Jonatan Anderson i H14, trippla DM-medaljören Anders Boström i H35 och lokomotivet Ulf Radler i H65. Stort grattis till er!!

Men inte nog med det! Silver till Anton Silier i H18, till Ann Roller i D45 och Lars Palmqvist i H55 och dessutom brons till Ida Pettersson i D10, till Miia Roller i D16 och till Manne Hammarberg i H18. 9 pallplatser -delad förstaplats i medaljligan med Snättringe! Vilken natt!!

Stafett-DM

Vi fick till många bra lopp idag på DM-stafett vid Ågesta friluftsgård. Järfälla kammade hem två vinster, H120 (Nils, Marcus, Robert och Anders) och H20 (Anton, Manne och Oskar). Även pallplatser till våra två Öppen17-lag och H14. Grattis!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Eftersom det var inte en Stockholmare som vann D45 på Natt-DM, fick Ann Roller ha hem guldmedaljen. Grattis!

Gratuleric, 2019-09-12