Ladda inför Lång-SM

Av: Maria E. | Datum: 2019-09-13 | Visad 462 gånger

Nu har vi just vinkat av bussen med våra killar som ska representera oss vid Lång-SM i Segersta och jag fick även chansen att få en pratstund med dem.

Anton ser fram emot fina banor, Niklas många fina prestationer, Oskar fin terräng ovh svåra banor och Benjamin att han har prickat rätt i förarbetet då han provlagt banor på en laserkarta. Alla killarna går för 100% spik och satsar på A-final. Frank som också var med och vinkade av tror på att vi får minst tre topp 30 och Nils som kommer med som ledare ska se till att laget får det roligt tillsammans. Under färden upp kommer även Manne och Johan Langerak hämtas upp.

Järfälla OK har alltså sex löpare på plats vid Lång-SM som går i Segerstatrakten. I H18 är det Anton Silier, Johan Langerak, Manne Hammarberg och Niklas Svensson och i H20 Benjamin Langerak och Oskar Edvardsson. Här kan se en kort biografi om dem. Vi önskar dem alla lycka till och vi är många som kommer följa och heja på er via nätet (livesändningar) och några på plats.

Även nästa helg är det SM, då medeldistans med 10 JOK löpare (då förstärks truppen med fyra tjejer) och stafett-SM med ett D20 lag och två H20, men mer om det nästa helg.


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Fullt fokus och lyft blicken! Vi håller tummarna och önskar er lycka till!

Birgitta, 2019-09-13

Lycka till

Frank, 2019-09-13