25MANNA!

Av: Maria E. | Datum: 2019-09-29 | Visad 495 gånger

Tisdagen den 8:e oktober 20:00 har vi träff inför 25manna i Granskog. Vi går igenom lagen, logistiken, vår egen kartexpert Lars Palmqvist kommer ge oss tips om kartan och vår tränare Anders Nissar kommer coacha med sina valda sanningar och speciellt med den allra viktigaste av alla vid kavlar.

Vi har fyra lag till start och uttagningen visas på kavlesidan.

Vi har ett toppat lag; Förstalaget, och vi har tre förhoppningsvis jämna lag; Veteranerna, Styrelseproffsen och Utmanarna. I Veteranerna är ni som orienterat hela eller stora delar av livet, i Styrelseproffsen har vi samlat er som är engagerade i våra kommittéer och i Utmanarna är fokus på löpare som lite mer nyligen har börjat med orientering. Vi har valt att gå ut starkt i alla lagen på de första sträckorna för att få bra start på kaveln. Det är 109 st anmälda och fyra lag innebär 100 löpare => 9 av oss är reserver. Det brukar dock bli avhopp pga sjukdom/skador så alla som vill brukar komma med till slut.

Det är lite nya regler sedan vi senast var med. Numera är det glädjande nog minst 8 damer per lag, den magiska åldern för gubbar är höjd till 50/55 år och alla de tre sista sträckorna är nu raka. Detta gör att killar i åldern 17-49 har lite tuffare än förut då de endast kan springa ”H21"-banorna.

Hoppas ni kan vara med på träffen annars syns vi senast 1 h innan estimerad start vid JOKs tält på lördag 12/10. Glöm inte pinne, kompass, JOK-tröja, stämpla rätt och bra OL-form.  PM mm publiceras på Eventor.

Vid ev sjukdom/skada hör av er så fort ni får känning till oss så vi är förberedda att fundera ut alternativ.

Om någon av er som läser detta kan tänka er att på kort varsel ställa upp som reserver om vi får återbud hör av er.

/UK (Ann, Maria, Mårten, Nils och Pelle)

Här en bild från Vårsta på några av våra löpare från 2017.

Länk: https://jarfallaok.se/events/kanmalan.php?vad=kvisl&kid=99


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Precis som tidigare år kommer vi att behöva ställa upp med funktionärer under 25manna. Det är en skyldighet för oss som är en 25manna-klubb. Dessutom får vi ett viktigt tillskott till klubbkassa.

Årets arrangör har inte kommit med all information ännu. Men just nu vet vi att vi ska ha 16 personer på parkeringen på lördagen.

Inom kort kommer anmälningssidan att uppdateras.

Jonathan, 2019-09-29