25MANNA reflektioner

Av: Maria E. | Datum: 2019-10-13 | Visad 595 gånger

Nu är 25MANNA över för detta år och vi lyckades med ett av våra två mål: att ha roligt! Vårt andra mål att stämpla rätt lyckades vi till hälfen, två av fyra lag godkända. Förstalaget kom på en fin 79:e plats. Det är det bästa resultatet sedan 2014 då vi hade kombinationslag med BVSOK. Styresleproffsen kom 241:a.

Vi hade jättemånga bra prestationer igår, bra jobbat alla duktiga löpare och tack till alla som hjälpte till med laglederiet och som funktionärer på parkeringen och markan.

Nu har vi bara en stafett, Halikko, kvar för året, sedan får vi ladda om inför nästa års stafetter, där vi bla har 10MILA på hemmaplan och 25MANNA i Huddinge. Båda dessa går redan nu att anmäla sig till på under kavlar.


Resultat för våra lag sedan 2010. Icke godkända syns som rät linje, tex 2011 och 2017 för Lag1. Trenden är väl tydlig, vi går mot bättre resultat kommande år :-).

Det blev en mestadels solig och fin dag i Jordbro och nedan är lite bilder från tävlingen.

Starten har gått och här ser vi Johan Langerak jaga Sumpans Niklas Carlsson.

Lars, Nils och Niklas står och hjälper till med växlingarna

Anton, Benjamin och Max sprang bra på vita sträckan.

Sofia och Niklas är klara med sina lopp. Conny, Theodor och Melker är redo att ge sig ut och vår lagledare Tomas peppar oss.

Vår 24:e sträckslöpare Christoffer passerar mållinjen och ska nu snart lämna över till Miia.

Fredrik står och väntar på sin första start i 25MANNA, 24:e sträckan i Styrelseproffsen. Han kom runt och har nu lovat att investera i en JOK-tröja.

Isak gör sig redo för omstarten.

Helena som parkeringsvakt.

Foton tagna av Anders Boström, Maria och Oskar Edvardsson och Helena Hjerten.

Länk: https://jarfallaok.se/events/


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar