2020 års stora arrangörsinsats närmar sig!

Av: Leif M. | Datum: 2019-11-06 | Visad 518 gånger

Den 2 maj smäller det, då avgörs 2020-års superevenemang i svensk orientering, 10-mila och 2020 är Järfälla OK en av fyra huvudansvariga klubbarna (de övriga är Attunda, Sundbyberg och Väsby) för den aktuella tävlingshelgen som varar från fredag till söndag lunch. Viktigt att redan nu sätta ett kryss i almanackan denna helg då vi kommer att behöva dig!

Den stora skillnaden med det här evenemanget jämfört med 25-manna som vi arrangerade 2018 är att huvudtävlingen pågår under i stort sett 24 timmar och att det därför behövs bemanning dygnet runt. Vi är fem personalansvariga som tillsammans med tävlingsledningen arbetar med bemanningen och mycket återstår ännu.

På anmälningssidan finns fr o m nu en uppsjö av arbetsuppgifter att välja på. Det är först till kvarn som gäller just nu. Eftersom arbetet framskrider kommer flera arbetsuppgifter att tillkomma. Vi kommer behöva hjälp av alla medlemmar och föräldrar för att få full bemanning och att man tar minst ett pass (ett pass = 4 timmar), men helst två. Många pass är ju dessutom nattpass (dessa är oftast 00-04 resp 04-08). Har man nattpass/flera pass i rad kommer det att finnas ett betydande antal "funktionärssängar" även för sömnpass på inomhusplats vid arenan!

För JOK-s egna löpare kan ju bygghelgen vara ett lämpligt alternativ!

Se mer här: https://www.jarfallaok.se/events/index.php

Till vissa roller vill blockcheferna att samma personer tar flera pass, detta gäller främst uppgifter som kräver specialkunskaper/utbildning. Detta står angivet under de aktuella anmälningsflikarna.

Fram t o m 2020-01-31 kan du själv anmäla dig på anmälningssidan. Du kan byta arbetsuppgifter, välja pass under olika arbetsuppgifter o s v. 31 januari stängs dörren för det. De som då inte satt upp sig på minst ett pass kommer att få ett personligt mejl med ett förslag på arbetsuppgift/pass och tid för passet/passen. Du svarar då "OK" på mejlet om pass och tid fungerar, kommer med förslag på annat önskemål/tid eller tackar nej om du inte har möjlighet att hjälpa till.

Vi ser fram emot ett mycket spännande tävlingsdygn, att arrangera ett 10-mila är nog det mest exotiska man kan göra i orienteringsvärlden!

Den här texten kommer löpande att uppdateras ändras utifrån de justeringar som framkommer vid kommande möten i tävlingsledning och personalgrupp.

Har du frågor eller tankar kring detta, mejla mig – leifmorkfors@gmail.com


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar