Veckans bana "special" - kom ut i skogen och vinn ett pris! - UPPDATERAD 20200327

Av: Leif M. | Datum: 2020-03-22 | Visad 745 gånger

I en tid av begränsningar är det viktigare än någonsin för oss alla att komma ut i skog och mark, för att få återhämtning och kraft i det vi har att förhålla oss till. Därför erbjuds här möjligheten till en lite ovanlig aktivtet, en "Veckans bana - special". Hoppas ni hakar på, på egen hand eller tillsammans med familjen!

I den lilla trevliga Kalhällskogen finns en bana på 3,5 km lagd av Öyvind Michelsen. Banan/kartan finns nedan och i format så den kan printas ut av var och en som vill ge sig ut på jakt efter lösenordet och för att kunna vara med på utlottningen av priset! Starten är en kort bit från det norra slutet av Järfällavägen, kanske 150 meter efter skylten som visar att Görvälnskogen börjar.

Banan består av nio kontrollpunkter och det finns stigvägval fram till närhet av kontrollerna så det ska passa de allra flesta. Det finns inga skärmar/stavar eute vid kontrollpunkterna med vid 3 eller 4 av kontrollerna finns en vit lapp där det finns en eller flera bokstäver skrivna. OBS UPPDATERAD INFO: VID DE KONTROLLER SOM DET INTE FINNS BOKSTÄVER FINNS ISTÄLLET EN SNITSEL UPPHÄNGD (FR O M I MORGON LÖRDAG KL 10) SÅ ATT DU VET ATT DU ÄR RÄTT OCH INTE BEHÖVER LETA FÖR LÄNGE EFTER BOKSTÄVER. För att vara säker på att )u får tag i alla bokstäver måste du besöka alla kontroller. När du har alla bokstäver gäller det att bilda ett ord av dessa, veckans lösenord!

Här hämtar du banan/kartan i filarkivet: Motion/Veckans bana special

  Så här ser lapparna ut (dock med bokstav/bokstäver på)

Lyckas du knäcka nöten så mejlar du svaret till tävlingsledningen som består av Amanda och Leif Mörkfors.

 Tävlingsledningen med lappar i skogen. 

Svaret ska mejlas in senast nästa söndag, den 29 mars, till amanda.morkfors@gmail.com. Tillsammans med lösenordet ska du också skriva vilket pris du vill ha. Man kan välja mellan en 200 grams mjölkchokladkaka eller en Sverigelott. Vinnaren presentera här på hemsidan några dagar efter nästa helg.

Lycka till!!

PS - det är inget måste att ta alla kontroller samma dag eller att ta dem i rätt ordning, det avgör man helt och hållet själv!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Tack från mig och Birgitta för trevlig bana och bra initiativ. Och för att ni la den på Livelox så jag kan förstå var jag har varit. /Sven-Inge

Nu på Livelox, 2020-03-29