Vem vann? – Repris med ny ”Veckans bana special” - Vill du bli "Veckans vildsvin"?

Av: Leif M. | Datum: 2020-03-31 | Visad 538 gånger

Efter förra ”Veckans bana special” har tävlingsledningen summerat och det är trevlig läsning. Över 50 startande, närmare 40 skickade in förslag på lösenord och dryga 20 deltagare kom med det rätta svaret – BOKHYLLA.

Den stora fallgropen var annars stenen vid kontroll 2 som hade bokstäverna Y och B på sin skylt. Banläggaren lyckades där med att hitta en mycket väl kamouflerad, men stor sten. Väl dold under stora granvingar och med andra mindre stenar i grannskapet, var det ett betydande antal som gick bet.

 Luriga stenen

Repris

Hur som helst, efter en sådan succé måste reprisering få tillåtas och banläggar-Öyvind var på hugget så…. Tävlingsledningen har nu utökats med Meja Michelsen och upplaga nr 2 är nu på plats för de hugade.

 Veckans tävlingsledning

Precis som förra veckan finns det ett lösenord. Bokstäver finns på 3-5 kontroller. Nyheten för veckan är att samtliga nio kontrollpunkter, samt start och målplats har orange-blå snitsling på plats. Banan är 3,9 km lång, det finns stigvägval till samtliga kontroller och skalan på kartan är 1:7500.

Återigen är det Kallhällsskogen som gäller, men nu är start och målplats i nära anslutning till slutet av Kärrvägen.

Här hämtar du banan/kartan i filarkivet (namn: v15):Motion/Veckans bana special

Återigen lovar tävlingsledningen pris till:

  • En lottad vinnare bland de som mejlat till det rätta lösenordet till amanda.morkfors@gmail.com – ange om du vill ha chokladkaka eller Sverigelott till pris!
  • Den som har snabbaste tiden och blir Veckans vildsvin kommer att få ett specialpris!

Med tanke på att det är påsklov nästa vecka och att vi alla ombeds stanna hemma så förlänger vi tävlingstiden en bit in på nästa vecka. Vi vill ha ditt mejl med det rätta svaret senast onsdagen den 8 april.

Lycka till!

Nyhet! - Bli ”Veckans vildsvin”.

En nyhet vi erbjuder denna vecka är extratävlingen ”Veckans vildsvin”.

Den som vill kittla tävlingsinstinkten få chansen att springa banan på tid. Banan kommer läggas ut på livelox och under tävlingsperioden 31/3-8/4 kommer du att kunna få en tid och ditt lopp visualiserat i livelox. Starta din GPS-klocka/mobil när du står vid startsnitseln och stoppa den när du kommer till målsnitseln.

Snabbast tid, upplagd i livelox OCH inskickat rätt lösenord vinner.

 

                                                    Hängsträcka?              

                                                       Ser du målsnitseln?

Förra veckans vinnare?

Så vem vann då förra veckan? Rätt svar har skickats in av:

Simon & Sara A, Lorentz, Helena S, Emma & Adil, Meja, Nils E, Maria, Bella och Robert P, Per Lennart, Anna-Britta K, Lena J, Mats och Arthur L, Tryggve B, Carin R, Love S, Jessica & Cecilia K, Julia P, Lars J, Birgitta B och Samuel A. Lottningen har genomförts enligt sedvanliga procedurer (film från lottningen kan ses på Facebook) och vinnare blev Love Södlind. Stort grattis!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar