Vinnaren är.......

Av: Leif M. | Datum: 2020-06-09 | Visad 183 gånger

Så har säsongens sista vinnare av "Veckans bana - Special" lottats fram efter sedvanliga procedurer! Tävlingsledningen kan konstatera att det var väldigt många deltagare i denna sista deltävling med ett 40-tal startande bara på förra veckans "Orangea torsdag" och hela 16 Liveloxrutter upplagda som toppar på berget!

Dessutom deltog, utom tävlan, ett eller flera vildsvin som egendomligt nog lyckades hitta veckans överraskningspris vid sista kontrollen. Detta var en nyckelring med ett vildsvinsgosedjur och kanske var det detta som lockade?! Ingreppet uppmärksammades av Per Lennart Karlsson på torsdagsförmiddagen och i sista stund kunde delar av tävlingsledningen rycka ut och återplacera priset i gömman och senare på kvällen kunde Fiffi Malmström erövra det lilla svinet!

Det visade sig också att veckans lösenord var den mest svårtlösta nöten så här långt och bara 15-talet rätta svar ramlade in. Försök som KNATTEKNAT och TANKEKNAT var andra förslag, men dessa förkastades av juryn. Det rätta svaret var nämligen NAKENKATT. Den framlottade segraren kom från vårens "turfamilj". Det stod Håkan Hjortzberg-Nordlund på lappen. Grattis till dig (och kanske övriga i familjen som får smaka).

Tävlingsledningen tackar för säsongen och tillönskar alla JOK-are en så bra och skön sommar som det går!


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar