Medel-KM inställt. Igen.

Av: Henrik H. | Datum: 2020-11-21 | Visad 417 gånger

Vårt försök  att skjuta upp Medel-KM till 5 december fungerade inte.

Nu hoppas vi på den vårtid som kommer efter pandemin.

Vårt försök  att skjuta upp (det redan uppskjutna) Medel-KM till 5 december fungerade inte. På torsdagen den 19 november förlängde FHM och region Stockholm de skärpta lokala råden att gälla till 13 december (med möjlig förlängning). Dessutom har regeringen bestämt att maximalt 8 personer får delta i en allmän sammankomst med ändringen gällande fr.o.m. den 24 november. Det är möjligt att vi skulle kunna arrangera ett Medel-KM för Järfälla OK utan att omfattas av ordningslagen. Men andan i Regeringens regeländring om maxantal för allmän sammankomst var tydlig i att den ska vara normerande även för tillfällen/tillställningar som inte omfattas av ordningslagen.

Med nuvarande rekommendationer från FHM och de nya reglerna från Regeringen blir det inte möjligt att arrangera något mer klubbmästerskap under 2020.

Men banorna för Medel-KM finns ännu kvar oanvända och nu hoppas jag på att vi ska kunna ordna Medel-KM 2020 under tidiga delen av 2021. Kanske en skön vardagskväll i mitten av april? Vi återkommer till det. Banorna är lagda. Kartorna är utskrivna. Nu väntar de på att användas


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar

Det var faktiskt synd att det inte kördes när det var planerat. Många andra tävlingar/träningar har genomförts efter det.

Anne, 2020-11-29