Ängsjölyftet 2021 - efterlysning av funktionärer!

Av: Henrik H. | Datum: 2021-02-22 | Visad 203 gånger

För trettonde (?) året i rad ordnar Järfälla kommun med att erbjuda alla skolor att testa olika idrotter och fritidsaktiviteter med stöd från olika fritidsklubbar.
Det är ett för klubben framgångsrikt tillfälle att informera om orientering och en mycket populär aktivitet bland eleverna! Dessutom genererar varje heldag vi är med ett litet bidrag till klubbkassan.

Ängsjölyftet inleds i år den 6 maj med en parasportdag och sedan pågår det till den 4 juni. Vi behöver ganska snart veta hur många dagar vi kan lova att vi kan finnas på plats. Sammanlagt är det 16 dagar som erbjuds skolorna.

Du som kan erbjuda dina ideella insatser en eller flera halv- eller heldagar i maj/juni är välkommen att anmäla dig som funktionär! Det behövs inga förkunskaper men vi behöver 3-4 funktionärer på plats för att lova deltagande en dag.
Ett förmiddagspass är från ca åtta till ca elva och ett eftermiddagspass från ca elva till strax efter två på eftermiddagen.


Fram till och med 2019 har det varit pensionärer som hjälpt till men 2020, pga en "liten" pandemi, blev det en liten förändring.

Till 2021 laddar vi väl upp med både äldre, medelålders och yngre funktionärer? Dels med en väl anpassad "show" passande en epidemi i avtagande och dels med en kommun som ser till att den skyddsutrustning vi vill ha finns på plats (munskydd, visir, handdesinfektion, engångshandskar...)

Du anmäler dig här på sidan under Arrangemang->Anmälan->Funktionär vid Ängsjölyftet 2021

Samordnare: tills vidare är motionskommittén genom undertecknad samordnare för JOK deltagande.

/Henrik Hansson

Länk: https://jarfallaok.se/events/anmalan.php?vad=visa&tid=1330


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar