Lång-KM

Av: Henrik H. | Datum: 2021-10-18 | Visad 153 gånger

Vi har nu beslutat att låta resultatet från en vanlig lång-distanstävling gälla som "lång-KM 2021". Den tävling som finns kvar att nyttja är årets sista "riktiga" tävling: November-tävlingarnas långdistans i Tullinge söndagen den 14 november.

Sedan restriktionerna minskade i omfattning för en månad sedan har det varit svårt för oss i motionskommittén att hitta en bra lördag eller söndag som inte redan har en orienteringstävling. Ambitionen har och är att inte konkurrera med andra tävlingar. Vi har nu beslutat att låta resultatet från en vanlig lång-distanstävling gälla som "lång-KM 2021". Den tävling som finns kvar att nyttja är årets sista "riktiga" tävling: November-tävlingarnas långdistans i Tullinge söndagen den 14 november.

Eftersom deltagande i eget klubbmästerskap inte ska kosta något för medlemmar kommer inte tävlingsavgift att dras för deltagande i denna. Detta berör de medlemmar som betalar avgift för varje tävling.
OBS! avgiftsfritt gäller endast söndagens långdistans vid anmälan innan ordinarie anmälningstid är slut (dvs senast 7 november).

För 2022 planeras lång-KM att åter ordnas som eget arrangemang, sannolikt i början av juni.

Länk: https://eventor.orientering.se/Events/Show/33467


Kommentarer

Logga in om du vill skriva en kommentar